В Житомирській області у Баранівському районі дівчина викрали гроші

В Житомирській області у Баранівському районі дівчина викрали гроші

15.11.14 09:51 0 703
13 листопада до Баранівського РВ УМВС звернулась 33-річна жителька району . Жінка розповіла про те, що з її будинку викрали 2 тисячі гривень.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група райвідділу міліції, яка встановила, що крадіжку скоїла місцева жителька. За попередніми даними, вона потрапила до помешкання, відкривши ключем двері. Гроші вилучено та повернуто власниці.

Нині триває досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України, під час якого й будуть встановлені всі обставини події. За чинним законодавством, подібні дії караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Обов'язково зачиняйте двері та вікна осель, навіть якщо залишаєте їх на нетривалий час. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю та автотранспорт від зазіхань зловмисників.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: іван Крисак ...
Наступна новина: Державтоінспектори Волині ...

КОМЕНТАРІ