У Житомирі привітали працівників радіо,телебачення та зв’язку

У Житомирі привітали працівників радіо,телебачення та зв’язку

15.11.14 10:27 0 654
З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку, яке відзначається 16 листопада, в облдержадміністрації урочисто привітали журналістів, редакторів, режисерів, операторів, зв'язківців – всіх тих, чия праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на інформацію та свободу слова.

Зі словами вдячності до присутніх звернувся кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, зауваживши, що і влада, і ЗМІ роблять спільну справу – їхні зусилля направлені на суспільство, на людину, на формування світогляду.

Посадовець наголосив на відповідальності працівників мас-медіа: «Друковане слово або будь-яка інформація, що розміщується в електронних ЗМІ, має дуже велику силу. Останнім часом ми це, як ніколи, усвідомлюємо».

Ярослав Лагута висловив сподівання, що зусилля влади і ЗМІ будуть направлені на формування патріотичного світогляду у нашому суспільстві, на формування позитивних настроїв щодо допомоги учасникам АТО, переселенцям, усім тим членам нашого суспільства, які її потребують.

Посадовець звернувся з теплими словами до молодих журналістів і віддав шану тим, хто протягом десятиліть доносить інформацію до кожної домівки. «Будуючи інформаційну політику, ми маємо плекати надію, добро і нести найкраще», - зазначив Ярослав Лагута.

Окремо посадовець подякував зв'язківцям. За його словами, у наш час, коли можна відправити листа натисканням однієї клавіші, ніяка електронна пошта не замінить роботи звичайного поштаря, що несе не просто інформацію, а й емоції, спілкування, з яким можна порадитись, щось оговорити.

Насамкінець Ярослав Лагута побажав усім українцям гарних новин, щоб кожного дня можна було висвітлювати й знімати позитивні події - народження дітей, будівництво шкіл, будинків і поменше інформувати про загиблих і поранених.

З побажаннями миру, здоров'я, щастя і професійних успіхів та злетів до представників мас-медіа і зв'язківців звернулися також голова обласної ради Йосип Француз і заступник Житомирського міського голови Євгеній Демчик.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Петро Колодій: ...

КОМЕНТАРІ