Вночі у Житомирському районі внаслідок пожежі в гаражі згоріло 3 автомобілі,ще 1 вдалося врятувати

Вночі у Житомирському районі внаслідок пожежі в гаражі згоріло 3 автомобілі,ще 1 вдалося врятувати

15.11.14 17:19 0 661
14 листопада о 3:00 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в гаражі на приватній території мешканця с.Довжик Житомирського району. До місця виклику оперативно були відправлені два відділення вогнеборців з 1 та 11 пожежно-рятувальних частин Житомира і району.

Оцінивши ситуацію на місці події, рятувальники викликали в підкріплення ще пожежний автомобіль з бойовим розрахунком частини спецтехніки Управління ДСНС. Адже на момент прибуття перших рятувальних підрозділів на значній площі горів цегляний

гараж розміром 15х12 метрів, розділений на два бокси, розташовані під одним дахом.

У гаражі, крім чотирьох автомобілів, знаходились наповнені киснем та газом балони для проведення зварювальних робіт, карбіт та пально-мастильні матеріали. Усе це створило значне пожежне навантаження на будівлю, спричинило вибух балону і швидке розповсюдження вогню. Крім того будівля знаходилась під напругою. Тож до виконання працівниками РЕМ заявки на знеструмлення проводились першочергові роботи щодо захисту поряд розташованих житлових будинків від перекидання полум’я.

0 04:00 пожежа була локалізована, а о 07:00 – повністю ліквідована.

Вогнем знищено дах, 3 легкові автомобілі в одному боксі. Із суміжного з ним вдалося врятувати автомобіль «Лада», який зазнав лише часткових ушкоджень. Причина пожежі та заподіяні вогнем збитки встановлюються.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ