В Закарпатській області про безпеку на воді у зимовий період говорили на засіданні комісії ТЕБ та НС

В Закарпатській області про безпеку на воді у зимовий період говорили на засіданні комісії ТЕБ та НС

15.11.14 15:54 0 644
14 листопада під головуванням заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації Михайла Рівіса та начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослава Щербея відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядок денний виносилися два питання. Перше стосувалося організації заходів по попередженню запобігання загибелі людей на водних об’єктах Закарпатської області у зимовий період 2014-2015 років.

Наступним було підбиття підсумків командно-штабних навчань з органами управління та силами цивільного захисту Закарпатської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, що проходили впродовж 28-30 жовтня. В ході останніх перевірялися дії органів управління та сил територіальної підсистеми ЄС ЦЗ у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру. Як показала перевірка, в цілому, за виключенням деяких незначних моментів, Закарпатська область та служби життєзабезпечення до ліквідації різного роду надзвичайних ситуацій готові.

По розглянутих питаннях на регіональній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій були прийняті відповідні рішення і направлені в міста і райони області для їх виконання. Також прийнято рішення щодо затвердження Плану заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Закарпатської області у зимовий період 2014-2015 років.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Йосиф Ситник: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ