Ужгородські міліціонери оперативно спіймали викрадача машини

Ужгородські міліціонери оперативно спіймали викрадача машини

15.11.14 17:19 0 654
За ініціативою начальника закарпатської міліції Сергія Шаранича, на території області проводиться експеримент - спільне патрулювання вулиць працівниками патрульної служби та Державтоінспекції. Що вже дало позитивний результат.

Завдяки спільним патрулюванням на території міста Ужгорода зменшилася кількість крадіжок з автомобілів та дорожньо-транспортних пригод.

Така співпраця дозволяє оперативно прибути на місце події, своєчасно задокументувати, а в разі потреби перекрити територію міста для розкриття або припинення того чи іншого правопорушення.

Прикладом цього є оперативне розкриття угону автомобіля, про скоєння якого його власник нічого не знав. після опівночі співробітники відділення ДАІ з обслуговування міста Ужгорода спільно з працівниками роти патрульної служби міськвідділу міліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2102» під керуванням 19-річного місцевого мешканця. При спілкуванні з водієм міліціонери встановили, що ані посвідчення водія, ані реєстраційних документів на даний транспортний засіб у молодика немає.

В ході перевірки з'ясувалося, що справжнім власником автомобіля є 42-річний ужгородець, який навіть не знав, що його автівкою незаконно заволоділа стороння особа…

У скоєнні злочину 19-річний ужгородець зізнався і щиросердечно розкаявся. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Викрадений автомобіль вилучено. Фігурант справи спілкується з міліціонерами. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вночі у Житомирському ...

КОМЕНТАРІ