Завдяки свідомому жителю міста міліціонери на гарячому зловили ужгородського наркомана

Завдяки свідомому жителю міста міліціонери на гарячому зловили ужгородського наркомана

15.11.14 15:09 0 623
З кожними днем, ми переконуємося в небайдужості ужгородців, які своєчасно повідомляють міліціонерів міста про злочини, які готуються. За допомогою громади ужгородські міліціонери своєчасно припиняють злочини й оперативно виявляють правопорушників.

Вчора обідньої пори до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 37-річного місцевого жителя про те, що на вулиці Легоцького, з виду знайомий чоловік, пропонує йому покурити речовину з виду схожу на маріхуану.

Для з'ясування обставин, за вказаною адресою відразу виїхали слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку міськвідділу міліції. «Доброго» наркомана, міліціонери знайшли неподалік, за наданими заявником прикметами. Міліціонери встановили його особу. Ним виявився 43-річний ужгородець. У скоєному чоловік зізнався. В присутності понятих, з кишені своєї куртки, чоловік добровільно видав пакет з речовиною рослинного походження, з виду подібну на марихуану.

Вилучену речовину направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ