На Хмельниччині володимир Кальніченко привітав працівників сільського господарства Теофіпольщини

На Хмельниччині володимир Кальніченко привітав працівників сільського господарства Теофіпольщини

15.11.14 12:38 0 681
У листопаді, коли на полях майже завершено всі роботи, наша країна традиційно відзначає День працівників сільського господарства.

Це свято - вінець напруженого, сповненого нескінченними клопотами, повсякденною копіткою працею, радісними здобутками, а не рідко і прикрими невдачами сільськогосподарського року.

Споконвіку повсякденна і напружена праця селян викликає високу повагу і глибоку шану.

13 листопада в залі засідань районної ради відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.

В урочистому засіданні взяли участь заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, керівництво райдержадміністрації та районної ради, керівники та представники трудових колективів сільськогосподарських підприємств, організацій, установ, переробних галузей, громадськість району.

Після урочистого відкриття заходу до присутніх звернулись заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, голова районної ради Віктор Лебединський,які відзначили, що Теофіпольщина завжди славилась своїми хліборобськими досягненнями і день працівників сільського господарства є професійним святом переважної більшості жителів району.

Посадовці подякували хліборобам району за нелегку, але таку важливу працю, а також відзначили, що у цьому році за підсумками роботи в галузі сільського господарства Теофіпольщина посіла перше місце серед районів області.

Кращим працівникам сільського господарства було вручено грамоти обласної державної адміністрації, райдержадміністрації і районної ради .

Святкові концертні номери, патріотичного змісту, для присутніх підготували солісти районного будинку культури.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ