На Хмельниччині рятувальники навчали ліцеїстів правилам безпечної поведінки

На Хмельниччині рятувальники навчали ліцеїстів правилам безпечної поведінки

15.11.14 14:30 0 686
У тісній співпраці з працівниками освіти рятувальники Теофіпольщини надають методичну допомогу освітянам у ході проведення Тижня знань із основ безпеки життєдіяльності. Така взаємодія надає можливість навчити дітей прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного їх подолання.

Так, 13 листопада рятувальники Теофіпольщини провели бесіду із учнями місцевого професійного аграрно-промислового ліцею. Дітям розповіли про основні небезпеки в які можна потрапити у повсякденному житті, та як їх уникати, як діяти в екстремальних ситуаціях, зокрема, під час пожежі та як правильно викликати Службу порятунку "101".

Рятувальники навчали учнів знанням і навичкам поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Також зосередили увагу на тому, що з настанням холодної пори року постає ще одне важливе питання – безпечний обігрів помешкання. Саме в осінньо-зимовий період збільшується кількість пожеж, що спровоковані недбалим поводженням із обігрівальною технікою, порушенням правил використання газового обладнання та перевантаження електромережі. У зв’язку з цим, рятувальники вкотре нагадали підростаючому поколінню елементарні правила безпеки під час використання пічного опалення, газового обладнання, електроприладів.

Теофіпольський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліціонери Волині ...

КОМЕНТАРІ