Світові онлайн-видання публікують світлини зі стильним бездомним зі Львова

Світові онлайн-видання публікують світлини зі стильним бездомним зі Львова

15.11.14 13:26 0 704
Чотири роки тому львівський фотограф Юрко Дячишин, спільно з безхатьком Славком, почали фото-проект «Славікс Фешн». Нині ж світлини із зображенням бездомного передрукували відомі світові онлайн-глянці.

Про це йдеться у сюжеті програми новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00) репортера Євгена Міклушки.

«Перший раз я фотографував Славка у лютому 2011-го року. Правда, побачив його набагато давніше. Але спочатку я, навіть, не уявляв, як я маю втілити в життя задуманий проект. Славко не один раз сам мене знаходив і пропонував позувати для фотографій», – розповідає фотограф Юрко Дячишин.

Фотосесії тривали два роки. Втім, ані фотограф, ані безхатченко ніколи заздалегідь не планували знімань, все відбувалося спонтанно. Славко міг переодягатися кілька разів на день, і ніколи не повторював образу.

Додамо, влітку 2013-го у Варшаві навіть відбулась виставка зі світлинами безхатька.

«Буквально тиждень тому до мене звернувся відомий великий портал американський «Фєчюрі шьот» з проханням передрукувати на своїх сторінках фотографії Славка», – додає фотограф Юрко Дячишин..

Відтак, після публікації світлин зі Славком в американському журналі за тиждень вони з’явились на онлайн-шпальтах ще понад сотні видань про моду.

Однак ще після зроблених фотографом у січні 2013 році останніх знімків Славко раптово кудись зник з львівських вулиць.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі дорогі ...
Наступна новина: На Житомирщині 85 % ...

КОМЕНТАРІ