Через закритий пологовий будинок,у Бродах малята з’являються на світ у непристосованому ЛОР-відділенні

Через закритий пологовий будинок,у Бродах малята з’являються на світ у непристосованому ЛОР-відділенні

15.11.14 12:08 0 678
Перший заступник голови Бродівської РДА Оксана Прокопець побувала у терапевтичному корпусі Бродівської районної лікарні, де оглянула приміщення, в якому тимчасово облаштовано палату для пологів, у зв'язку із закриттям пологового відділення для реконструкції.

Палата для невідкладних пологів на даний час облаштована у відділенні ЛОР.

Під час зустрічі з медичним персоналом, перший заступник голови райдержадміністрації ознайомилась з умовами, в яких проходять пологи, в тому числі, і ті, що класифікуються як важкі. Про це 14 листопада, повідомив кореспондент з посиланням на дані Бродівської РДА.

Зокрема, було відзначено, що умови роботи медиків складні: площа палати не відповідає встановленим нормам, важко розмістити обладнання тощо. В окремих випадках їм доводиться звертатись в реанімаційне відділення, яке розташоване поруч.

На завершення зустрічі Оксана Прокопець подякувала лікарям і медсестрам, які, незважаючи на труднощі, оперативно та професійно виконують свою роботу.

Довідка .

Відкриття першого поверху пологового відділення мало відбутись ще в червні поточного року. На даний час роботи з реконструкції не проводяться.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі ...
Наступна новина: Чернігів: Зовнішнє ...

КОМЕНТАРІ