На Львівщині на вимогу шахтарів звільнили голову обласної профпатологічної комісії

На Львівщині на вимогу шахтарів звільнили голову обласної профпатологічної комісії

15.11.14 13:57 0 653
Після численних скарг та пікетів шахтарів звільнено з посади голову профпатологічної комісії Львівської обласної клінічної лікарні Романа Ковальчука та сформовано новий склад комісії.

Про це 13 листопада на прес-конференції повідомила заступник головного лікаря з медичної частини Львівської обласної клінічної лікарні Наталія Готь.

«Протестували шахтарі, протестували ми – адміністрація лікарні. Мені довелося навіть зупиняти роботу комісії, зважаючи на скарги шахтарів про те, що у них вимагають тривале перебування на лікарняному, щоб професійне захворювання було присвоєне.

На даний момент, на вимогу шахтарів, адміністрації обласної клінічної лікарні є зміни у складі обласної профпалогічної комісії. Я сподіваюся, з цього моменту ми будемо працювати більше ефективно», – повідомила Н.Готь.

За її словами, з 1 листопада цього року сформовано новий склад комісії.

«Пан Ковальчук звільнений наказом департаменту охорони здоров’я і вже призначений новий склад комісії, який вимагає ще певного удосконалення, але у робочому порядку це ще буде зроблено», – додала Н.Готь.

Вона повідомила, що обласну профпатологічну комісію очолив Ігор Закалюжний – заступник головного лікаря обласної клінічної лікарні з питань експертизи та непрацездатності.

Нагадаємо, 14 жовтня кілька десятків шахтарів шахти «Червоноградська» ДП «Львіввугілля» пікетували департамент охорони здоров’я Львівської ОДА з вимого звільнити голову профпатологічної комісії Львівської обласної клінічної лікарні Романа Ковальчука, який, як стверджують гірники, чинить перешкоди у процедурі визнання їх професійних захворювань.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: «Щоразу ...
Наступна новина: Чернівецькі міліціонери "за ...

КОМЕНТАРІ