Івано-Франківщина:  в області зареєстровано 3 пожежі,у вогні загинула одна людина

Івано-Франківщина: в області зареєстровано 3 пожежі,у вогні загинула одна людина

15.11.14 12:46 0 610
І ще одна смерть людини на пожежі. 13 листопада близько 9-ої ранку на одному із обійсть у селі Підпечари Тисменицького району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищена підлога на площі 0,5 м.кв. На місці пожежі виявлено тіло 56-річного господаря подвір’я. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем при курінні власника будівлі. Зі слів сусідів, чоловік мешкав з братом. Про нещастя пожежно-рятувальну службу та правоохоронні органи повідомив брат загиблого. Рано-вранці він повернувся з роботи і застав кімнату, повну диму. На підлозі лежав його родич без ознак життя, а коло нього – купа недопалків.

13 листопада о 17:51 год. в обласному центрі по вулиці Сорохтея сталася пожежа в електрощитовій на сходовій клітині багатоповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджена електропроводка електрощитової. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13 листопада о 20:12 год. в селі Коршів Коломийського району сталася пожежа недіючого одноповерхового житлового будинку. Вогнем знищена будівля. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

З початку року на Прикарпатті сталися 1606 пожеж, у вогні загинули 37 мешканців краю.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Волонтера-шахрая викрили ...

КОМЕНТАРІ