На Прикарпатті 29-річний стоматолог вбив двох товаришів та розчленував їх тіла

На Прикарпатті 29-річний стоматолог вбив двох товаришів та розчленував їх тіла

15.11.14 11:23 0 627
35-річного та 27-річного івано-франківців міліціонери розшукували, як зниклих безвісти, а відтак з'ясувалися страшні обставини – ревнощі до співжительки, котра й допомагала вбивці ховати тіла потерпілих.

Спочатку до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернулися рідні одного потерпілого, а через місяць, 8 жовтня, іншого та повідомили про зникнення чоловіків. Під час проведення оперативно-розшукових заходів оперативники з'ясували, що вони були знайомі між собою, а навіть мало того, були друзями та проводили дозвілля у одній компанії, - під час проведення брифінгу, котрий відбувся в обласному УМВС, повідомив начальник управління карного розшуку УМВС в області полковник міліції Ігор Баб'юк.

Пошматовані тіла чоловіків медику допомагала заховати його співжителька. До речі, зі слів підозрюваного у вбивстві, він вчинив злочин через ревнощі товаришів до своєї співжительки. Вбивства чоловіків стоматолог вчиняв у стані алкогольного сп'яніння.

На тіла направлено до Івано-Франківського обласного бюро судово-медичної експертизи для проведення судово-медичної експертизи. 29-річному стоматологу оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 та п.13 ч.2 ст.115 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинення злочину – подвійного вбивства, законодавством передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ