В Івано-Франківській області службовий обов'язок - це справа честі кожного працівника міліції

В Івано-Франківській області службовий обов'язок - це справа честі кожного працівника міліції

15.11.14 08:06 0 778
Черговий зведений загін прикарпатської міліції відправився на Схід захищати Україну. Вони змінюють своїх колег, які перебувають в зоні бойових дій. Частина бійців уже не вперше вирушає в зону АТО. Цього разу загін склали працівники районних відділків міліції та служб області.

Це вже далеко не перша група, яка відбула у східний регіон України для несення служби. Побажати щасливої дороги прийшли керівники УМВС, колеги, рідні та друзі.

Настанови перед виїздом своїм підлеглим дав начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин. На бійців покладені завдання з охорони громадського порядку, забезпечення безпеки населення в зоні бойових дій, попередження здійснення терористичних актів. Очільник міліції Прикарпаття побажав щасливого повернення додому: «Знаю, буде не просто, але розуміємо, що виконання службового обов`язку є справою честі кожного працівника міліції».

Перед виїздом міліціонери, відряджені в зону АТО, отримали благословення від капелана протеірея Валерія Жигуци: «Нехай ангели охоронці захистять вас від усього злого на війні». А також передав хлопцям дитячі вірші, і нехай вони надихають вас про ваші сім'ї та родини, пам'ятайте, що з Вами Бог та Батьківщина. Повертайтеся найскоріше живими та здоровими рідного додому».

Присутні проводжали своїх захисників, яких із нетерпінням чекають на рідному Прикарпатті.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: У Закарпатській ОДА ...

КОМЕНТАРІ