Інформація про замінування торгового центру,який знаходиться біля Львова не підтвердилася

Інформація про замінування торгового центру,який знаходиться біля Львова не підтвердилася

15.11.14 08:29 0 679
Львівські правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи чоловіка, котрий повідомив про замінування торгового центру «King Cross Leopolis».

У Львові, 13 листопада на «102» надійшло повідомлення про те, що у один з магазинів торгового центру зателефонував чоловік, який не представився та сказав: «Завтра торговий центр вибухне».

На місці події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які після ретельної перевірки приміщень торгового центру та прилеглої до нього території вибухонебезпечних предметів не виявили.

Було евакуйовано 1200 відвідувачів та 400 працівників торгового центру.

Працівники міліції проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи чоловіка, котрий повідомив, що торговий центр «King Cross Leopolis» вибухне.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Криму перейменували ...
Наступна новина: У Житомирі обговорюють ...

КОМЕНТАРІ