У Львові безробітний впродовж трьох годин обікрав два автомобіля

У Львові безробітний впродовж трьох годин обікрав два автомобіля

15.11.14 17:24 0 617
Правоохоронці викрили зловмисника та вилучили у нього викрадене майно з автівок. Згідно статті 185 Кримінального кодексу України, зловмисникові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

До Галицького райвідділу міліції, 12 листопада, надійшло два повідомлення від місцевих мешканців, котрі повідомили, що їхні автомобілі обікрали.

Правоохоронці встановили, що у той день автомобілі були припарковані на одній з вулиць міста. Близько п'ятої години вечора невідомі розбили вікно автомобіля марки «Suzuki» та викрали звідти спортивний одяг. Сума завданих збитків становить 1700 гривень. Через деякий час, близько восьмої години вечора, обікрали автомобіль «Toyota Land Cruiser». Розбивши скло автівки, звідти викрали особисті речі власника на суму у розмірі 900 гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний 29-річний львів'янин, який ніде не працює. Викрадене ним майно з автомобілів правоохоронці у нього вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі правоохоронці перевіряють чи причетний підозрюваний до скоєння інших подібних крадіжок.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ