У Львові провели профілактичну акцію «Будь уважним,пішоходе!»

У Львові провели профілактичну акцію «Будь уважним,пішоходе!»

15.11.14 12:32 0 673
Працівники Державтоінспекції закликали львів’ян бути обережними на дорозі та переходити вулицю за правилами. Такий профілактичний захід правоохоронці провели у Сихівському районі міста. Вартові доріг роздавали перехожим тематичні листівки, розповідали про основні причини автопригод за участю пішоходів.

Загалом, за десять місяців цього року у Львові трапилось 295 таких випадків, 19 людей - загинули, ще 297 - отримали поранення.

Правоохоронці наголошують: практично кожна третя ДТП за участю пішоходів стається з їхньої вини. Як правило, через раптовий вихід на дорогу, або ж перехід вулиці у невстановленому місці.

Під час рейду на Сихові працівники ДАІ також виявили чимало таких порушників. Незважаючи на доволі інтенсивний рух транспорту, люди намагались перейти дорогу просто перед колесами автівок, хоча зовсім поруч – два пішохідні переходи.

Правоохоронці зупиняли таких легковажних пішоходів та проводили з ними профілактичні бесіди, нагадували про відповідальність за порушення Правил дорожнього руху, вручали інформаційні листівки.

Працівники ДАІ радили перехожим дбати про власну безпеку та нагадували, що в темну пору доби необхідно бути помітними на дорозі, тож слід використовувати на верхньому одязі світловідбиваючі елементи.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ