Львівські школярі підготували до водіїв щирі та зворушливі листи

Львівські школярі підготували до водіїв щирі та зворушливі листи

15.11.14 08:56 0 685
У Львові школярі долучилися до Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху та підготували листи-звернення до автомобілістів. Діти щиро та безпосередньо закликали водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху та бути дуже уважними за кермом!

Людмила Симоненко, керівник загону юних інспекторів руху львівської школи №75, розповідає: діти вирішили не просто підготувати листи до водіїв, а оформити їх оригінально та цікаво. Тож спершу до роботи взялися дев'ятикласники, які вирізали з паперу та розмалювали яскраві листівки-автомобілі. А от зворушливі та щирі звернення до водіїв писали вже учні п'ятих класів.

Діти просили автомобілістів пропускати на «зебрі» пішоходів, не сідати за кермо напідпитку, бути завжди обережними та уважними, бажали водіям щасливої дороги.

Учениця 5-Б класу Мартуся Гофер також звернулася до автомобілістів. Дівчинка пише у своєму листі: «Будь ласка, зважайте на дітей, бо вони маленькі, і можуть вибігти на дорогу в будь-який момент!».

Такі яскраві звернення від дітей водії отримали вчора. Роздавали листівки старшокласники, а от працівники ДАІ, які також взяли участь у цій акції, проводили із керманичами профілактичні бесіди та просили бути відповідальними та сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху!

Прес-служба управління
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: тілесні ...
Наступна новина: Культурний «коктейль ...

КОМЕНТАРІ