На Львівщині засуджено молодика,котрий намагався пограбувати літнього чоловіка

На Львівщині засуджено молодика,котрий намагався пограбувати літнього чоловіка

15.11.14 10:57 0 671
За рішенням Стрийського міського районного суду 33-річному зловмиснику призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 1360 гривень.

Подія трапилася улітку цього року. Тоді посеред білого дня на одній з вулиць Стрия зловмисник вирвав з рук 83-річного чоловіка сумку, в якій окрім грошей в сумі 740 гривень та мобільного телефону, був також паспорт громадянина України. Однак розпорядитися награбованим зловмисник не встиг. Небайдужі перехожі почувши заклики літнього чоловіка про допомогу не дали грабіжнику зникнути з місця події.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, зловмисник, а ним виявися 33-річний раніше не судимий місцевий мешканець, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Чоловік в скоєному зізнався, але свій вчинок пояснити не зміг.

У судовій залі зловмисник щиро розкаявся та просив суворо його не карати. Стрийський міськрайонний суд, врахувавши всі обставини справи, визнав винним 33-річного стриянина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 (замах на злочин), ч.1 ст.186 (грабіж) КК України та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1360 гривень.

Вирок набрав законної сили.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: на Ківерцівщині ...
Наступна новина: Чергову вибухівку шукали в ...

КОМЕНТАРІ