У Чернігівській міській раді розглянули питання з безпеки та організації дорожнього руху

У Чернігівській міській раді розглянули питання з безпеки та організації дорожнього руху

15.11.14 10:16 0 676
Питання щодо належного забезпечення дорожнього руху в м. Чернігові розглядались 14 листопада на засіданні постійно-діючої комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху. У роботі комісії під керівництвом першого заступника міського голови Миколи Миргородського взяли участь представники ДАІ міста, відповідних структурних підрозділів міської ради та засобів масової інформації.

До порядку денного засідання включені загалом 10 питань. Члени комісії врахували деякі пропозиції жителів міста та позитивно вирішили поставлені питання, серед яких: облаштування пішохідних переходів на розі вулиць Кільцевої й просп. Миру та автобусних зупинок "На вимогу", щодо обмеження руху транспорту по вул. Серьожнікова та встановлення необхідного дорожнього знаку "Пішохідна зона", установки засобів для примусового зниження швидкості руху автотранспорту по вул. Нова в районі дитячого майданчика поблизу пішохідного мосту через р. Десна, ремонту пішохідних доріжок внутрішньо дворових територій, зокрема, по просп. Перемоги, № 195 та ін.

Також комісія вирішила задовольнити звернення Генерального директора НАІЗ "Чернігів Стародавній" Острянка А.М. про необхідність заміни дорожнього знаку "В'їзд заборонено", установленого на в'їзді до паркової території заповідника, на дорожні знаки "Пішохідна зона" та "Кінець пішохідної зони" з метою унеможливлення проїзду транспорту парковою зоною біля музею ім. В.В. Тарновського.

"Всі питання стосовно дотримання прав та законних інтересів громадян міста уважно розглянуті й мають бути вирішені у межах діючого законодавства", - підкреслив Микола Миргородський, коментуючи роботу комісії. - "Це низка питань, порушених громадянами, стосовно облаштування зупинок, пішохідних доріжок, вжиття додаткових заходів з підвищення безпеки дорожнього руху на вулицях міста та ін."

Перший заступник міського голови дав доручення відповідним службам вжити необхідних заходів для вирішення поставлених проблем. Ряд питань ще потребує додаткового опрацювання та узгодження з Державною автоінспекцією, наприклад, питання облаштування ряду зупинок міського громадського транспорту навісами та лавочками для очікування. Тож, члени комісії внесли пропозицію більш ретельно вивчити ситуацію та розглянути доцільність вирішення відповідних питань з огляду на урахування технічних можливостей та при формуванні бюджету на 2015 рік.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні приховують ...
Наступна новина: На Тернопільщині навчають ...

КОМЕНТАРІ