28 листопада – сорок п’ята сесія Чернігівської міської ради

28 листопада – сорок п’ята сесія Чернігівської міської ради

15.11.14 14:16 0 607
Відповідно до пункту 8 частини третьої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова Олександр Соколов видав розпорядження "Про скликання сорок п'ятої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання".

Пленарне засідання розпочнеться 28 листопада 2014 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

* Звіт міського голови Соколова О. В. про роботу виконавчих органів міської ради в 2014 році.

* Про затвердження Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2014 – 2015 роки.

* Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 30 листопада 2010 року "Про Регламент Чернігівської міської ради шостого скликання" (2 сесія 6 скликання).

* Про виконання міського бюджету за 9 місяців 2014 року.

* Про використання коштів резервного фонду міського бюджету за 9 місяців 2014 року.

* Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2014 року “Про міський бюджет на 2014 рік” (37 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями (37 сесія, 39 сесія, 40 сесія, 42 сесія, 44 сесія 6 скликання).

* Про Програму розвитку туристичної галузі і міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залучення інвестицій на 2015 – 2016 роки.

* Про затвердження цільової Програми освітлення м. Чернігова на 2015 – 2017 роки.

* Про затвердження Програми організації дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міста Чернігова на 2015 – 2017 роки.

* Про затвердження Звіту про витрачання коштів цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігів за 9 місяців 2014 року.

* Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території міста Чернігів у нічний час.

* Про План діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік.

* Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова.

* Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об'єктів соціальної інфраструктури.

* Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова гуртожитків.

* Про внесення змін до Переліку об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова.

* Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія 5 скликання) зі змінами (27 сесія 5 скликання, 9 сесія, 14 сесія, 22 сесія, 32 сесія 6 скликання).

* Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова комп'ютерної техніки.

* Про надання дозволів на розроблення проекту змін до Генерального плану міста щодо розміщення багатоквартирної житлової забудови на території міста та проектів Детальних планів територій.

* Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

* Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою про передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, городництва та надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку на користь територіальної громади міста Чернігова.

* Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.

* Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним, фізичним особам та внесення змін до договорів оренди земельних ділянок.

* Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою та надання, і передачу земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

* Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

* Про розгляд звернень юридичних осіб щодо надання пільги зі сплати земельного податку у 2015 році.

* Про депутатські запити.

* Різне.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: У Рівному в розпалі ремонт ...

КОМЕНТАРІ