В Чернігівській області піротехніки Управління ДСНС повернулись з районів проведення АТО

В Чернігівській області піротехніки Управління ДСНС повернулись з районів проведення АТО

15.11.14 08:01 0 631
13-го листопада піротехніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області після ротації повернулись з районів проведення АТО до місця постійної дислокації.

Майже 2 місяці вони у складі зведеного загону ДСНС України розміновували звільнені від терористів населені пункти та території. Першочергова увага приділялась розчищенню від боєприпасів житлового сектора, об'єктів комунального, промислового та адміністративного призначення. За цей період всі завдання, що ставило командування, були виконані на "відмінно". Чернігівські піротехніки обстежили 67 об’єктів різного призначення та більше 150 Га прилеглої території. В ході цього виявлено та знищено більше 6,5 тис. боєприпасів.

На в’їзді до підрозділу оплесками і вітальною сиреною хлопців зустрічали колеги, друзі та жінки. Після проведення обов’язкової процедури по перевірці техніки та особового складу піротехнічної групи на наявність вибухонебезпечних предметів керівник аварійно-рятувального загону спеціального призначення особисто зустрів групу та подякував за службу.

Після короткого відпочинку фахівці піротехнічної групи знову повернуться до виконання своїх службових обов'язків.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині судитимуть ...

КОМЕНТАРІ