У Рівному до 55-річчя дитячої художньої школи відкрили виставку робіт учнів

У Рівному до 55-річчя дитячої художньої школи відкрили виставку робіт учнів

15.11.14 11:15 0 656
13 листопада в приміщенні виставкової зали Рівненського міського будинку культури відкриливиставки робіт учнів Рівненської державної дитячої художньої школи під назвою “НАМ 55”. Приурочили захід до 55-річчя цього закладу.

В експозиції представлені кращі роботи учнів попередніх років в живописній техніці виконання.

Триватиме виставка з 13 по 28 листопада з 12:00 до 17:00 год.

- Наразі наша держава переживає тяжкі часи, проблем багато, йде війна, коштів не вистачає, в т.ч. й на зарплати для вчителів, але подібні заходи дарують нам чудовий настрій і дозволяють на мить відволіктись від реалій життя. Роботи учнів художньої школи приносять нам естетичне задоволення і я бажаю, щоб їхні картини побачив весь світ, - зауважив на відкритті виставки міський голова Володимир Хомко.

Директор Рівненської художньої школи Артур Мартиненко розповів, що на творчість дітей сьогоднішнього покоління впливають сучасні технології:

- Фонд школи - найкращі роботи за рік, у художників є певні критерії і ми їх відбираємо для себе, щоб потім використовувати як методичний фонд для навчального процесу та робимо з них експозиції виставок. В нас гарні умови для зберігання і ці картини дуже в хорошому стані, незважаючи на те що їм більше 20 років. Представлені роботи гуашшю і олійними фарбами. Діти завжди талановиті, але зараз вони мають інше бачення завдяки розвитку технічних засобів та інтернету.

Нагадаємо, що в суботу, 15 листопада о 15:30 в Рівненському академічному обласному театрі ляльок також відбудеться святкова програма, яка включатиме перегляд виставки робіт учнів, викладачів школи, урочистості та святковий концерт.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Працівники ...

КОМЕНТАРІ