Рівненщина: світлоповертаючий елемент - запорука життя!

Рівненщина: світлоповертаючий елемент - запорука життя!

15.11.14 13:38 0 632
На Рівненщині триває Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху, у рамках якого вартові доріг Рівненської області провели профілактичну акцію під назвою «Світлоповертаючий елемент - запорука життя!».

13 листопада на центральній площі міста Рівне працівники ДАІ спільно з героєм мультсеріалу Лунтиком розповідали учасникам дорожнього руху, зокрема пішоходами, про важливість використання світлоповертаючих елементів. Всі бажаючі мали можливість отримати у подарунок світлоповертаючі смайлики, лінійки, брелки та наліпки.

Роздаючи вказані елементи, працівники ДАІ паралельно закликали учасників руху бути законослухняними на дорозі, а також не наражати себе та інших на небезпеку.

- Відомо, що при застосуванні світлоповертаючих елементів, ризик наїзду на пішохода знижується у 6-8 разів. Для того, щоб водії вчасно помітити на дорозі пішоходів у темний час доби та за несприятливих погодних умов наша порада виділяти себе світлоповертаючими елементами для створення умов безпечного руху, - зауважив заступник начальника УДАІ УМВС Віктор Мороз. - Особливо важливо, щоб батьки, або рідні подбали про безпеку своїх дітей, адже використання таких елементів допоможе їм уникнути можливого потрапляння у дорожньо-транспортну пригоду, - наголосив підполковник міліції.

Проведення такої акції жителі обласного центру сприйняти досить позитивно. Дорослі дякували правоохоронцям за щиру турботу, а дітлахи були у захваті від казкового героя, який з'явився перед ними так раптово і дарував їм корисні елементи та гарний настрій.

Організатори акції були приємно здивовані коли одна з мам розповіла, що задля зустрічі з улюбленим героєм її дитини, їй довелося дещо змінити свій маршрут.

Проведення таких профілактичних акцій працівники ДАІ Рівненщини планують провести в усіх районах Рівненської області задля безпеки пішоходів та збереження життя.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Волині ...
Наступна новина: В українських ...

КОМЕНТАРІ