На Тернопіллі представники державних служб та волонтерських організацій розглянули питання допомоги вимушеним переселенцям з місць тимчасово окупованих територій та з зони АТО

На Тернопіллі представники державних служб та волонтерських організацій розглянули питання допомоги вимушеним переселенцям з місць тимчасово окупованих територій та з зони АТО

15.11.14 10:46 0 629
14 листопада в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, під головуванням начальника Управління полковника служби цивільного захисту Віктора Маслея, відбулась зустріч за «круглим столом» за участю представників Державної служби з надзвичайних ситуацій, департаментів соціального захисту населення, сім’ї, молоді та спорту Тернопільської ОДА, міграційної служби, Тернопільського обласного осередку товариства Червоного Хреста, благодійних фондів «Карітас», «Вікно життя», «Відродження нації» та інших громадських й волонтерських організацій, які займаються наданням допомоги вимушеним переселенцям з тимчасово окупованих територій в АР Крим та районів проведення АТО на Сході України.

Присутні розглянули ряд важливих питань щодо подальшої координації діяльності державних служб та волонтерських й громадських організацій, спрямованої на надання допомоги вимушеним переселенцям з місць тимчасово окупованих територій та з зони АТО. В ході активного обговорення кожен учасник заходу вніс пропозиції щодо шляхів взаємодії, вирішення нагальних питань щодо прийняття, поселення мігрантів, забезпечення їх харчуванням та предметами першої необхідності.

«На на території області зареєстровано 1769 вимушених переселенців. На даний момент всіх їх розселено у місцях тимчасового проживання. Жодна людина, що прибуває на Тернопільщину, не залишається без уваги. Ми приходимо на допомогу кожному, хто її потребує та спільними зусиллями й надалі робитимемо все необхідне, аби забезпечити для прибулих нормальні умови для життя», – зазначив начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Волинь: на Ківерцівщині ...

КОМЕНТАРІ