Тернопільські державтоінспектори зустрілися з майбутніми водіями

Тернопільські державтоінспектори зустрілися з майбутніми водіями

15.11.14 16:40 0 648
Тернопільські державтоінспектори зустрілися з майбутніми водіями (ФОТО)

День відкритих дверей для майбутніх водіїв провели державтоінспектори Тернопільщини в рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні.

Співробітники УДАІ зустрілися з учнями Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі, які навчаються водійській справі та невдовзі сядуть за кермо автомобіля.

Саме від таких зустрічей, каже заступник начальника УДАІ УМВС України в області Олег Турлай, залежить безпека на дорогах.

- Трагедії на автошляхах найчастіше трапляються через недотримання вимог Правил дорожнього руху. Тому, сідаючи за кермо, ви повинні усвідомлювати міру відповідальності за своє життя та життя інших учасників дорожнього руху. Взаємодопомога та повага – основа безпеки на дорозі, – стверджує Олег Турлай.

Правоохоронці розповіли підліткам, що в середньому за добу на автошляхах України в дорожньо-транспортних пригодах гине 12 осіб. Травми отримує більше сотні. Невтішна ситуація і на Тернопільщині. За інформацією державтоінспекторів, від початку року в області трапилася 301 аварія, в яких загинуло 55 людей та 394 отримали травми.

У ході зустрічі учні також ознайомилися з екіпіровкою та озброєнням, яке використовують працівники ДАІ у повсякденній роботі. Дозволили правоохоронці дітям відчути себе водіями патрульного автомобіля.

Завершиться Тиждень безпеки дорожнього руху в Україні 16 листопада – Днем пам'яті жертв дорожньо-транспортних пригод.

УДАІ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Рівненщина: працівники ДАІ ...

КОМЕНТАРІ