На Тернопіллі дорогі мобільні телефони поцупив товариш

На Тернопіллі дорогі мобільні телефони поцупив товариш

15.11.14 13:21 0 665
За тиждень тернополянин втратив два дорогі мобільні телефони. Якщо першого разу згубу списав на власну необережність, то коли подібне повторилося, звернувся із заявою до міліціонерів.

Співробітникам тернопільського міськвідділу міліції потерпілий розповів про події, що передували зникненню трубок. В обох випадках він разом із товаришем гостював у знайомої. Добре пам'ятає, що першого разу залишив мобілку в іншій кімнаті заряджатися, коли ж настав час йти додому, за телефоном і слід простиг. Цій події тернополянин не надав належного значення й вже наступного дня придбав собі новий засіб зв'язку.

Неприємне відчуття дежав'ю з'явилося у чоловіка, коли у тій же квартирі таємничим чином зник і другий телефон. Тоді він знову ж таки гостював у знайомої з товаришем. Трохи випили. Розморений алкоголем, потерпілий заснув, а коли прокинувся, трубки не було.

Міліціонери у співпадіння не вірять, тож на причетність до скоєнні крадіжок одразу взялися перевіряти людей, які в обох випадках були поряд з потерпілим. І таки не помилися. У ході слідства стало відомо, що на недешеві трубки спокусився товариш чоловіка.

Підозрюваний, раніше судимий 32-річний тернополянин, зізнався, що крадені телефони, які, до слова, власник оцінив більше ніж у п'ять тисяч гривень, здав у ломбард. Його дії правоохоронці кваліфікували за статтею 185 Кримінального кодексу - крадіжка.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Світові онлайн-видання ...

КОМЕНТАРІ