Визначено райони Тернопільської області,які братимуть участь у третій фазі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток,орієнтований на громаду»

Визначено райони Тернопільської області,які братимуть участь у третій фазі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток,орієнтований на громаду»

15.11.14 16:04 0 683
14 жовтня, відбулась скайп-конференція з відбору районів Тернопільської області для участі у третій фазі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». У її роботі взяв участь начальник відділу зовнішніх зв'язків та промоції області виконавчого апарату Тернопільської обласної ради Тарас Борук. У роботі скайп-конференції також взяли участь Галина Воляник, директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської обласної державної адміністрації, Ігор Стефанів, координатор Тернопільського обласного ресурсного центру громад.

Угода про партнерство між Тернопільською обласною радою, Тернопільською обласною державною адміністрацією та Програмою розвитку Організації Об'єднаних Націй щодо реалізації в області третьої фази проекту була підписана 9 жовтня 2014 року з метою мобілізації місцевих громад, органів державної влади та місцевого самоврядування для прийняття спільних рішень та розподілу ресурсів з метою поліпшення життєдіяльності краю.

На скайп-зв'язку у Київському офісі проекту були старший програмний менеджер Програми розвитку ООН в Україні Оксана Реміга, міжнародний менеджер проекту Джейсінгх Сах та спеціаліст з розвитку громад проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», координатор проектної діяльності в усіх регіонах України Олена Рудіч.

Учасники наради розглянули пропозиції від районів області щодо можливостей участі у третій фазі проекту МРГ, наявного потенціалу, готовності до співфінансування пропозицій громад та запропоновану проектом МРГ-ІІІ методику оцінки та відбору.

Після обговорення пропозицій було запропоновано затвердити рекомендований експертами список обраних районів та розпочати впровадження проекту, здійснюючи постійний аналіз активності та зацікавленості районів основного списку, до якого увійшли наступні райони Тернопільської області: Бережанський, Борщівський, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Кременецький, Ланівецький, Підволочиський, Теребовлянський.

Визначено також три резервні райони: Бучацький, Чортківський, Монастириський.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: відзначено ...
Наступна новина: В Рівному старшокласники ...

КОМЕНТАРІ