Володимир Гунчик: “Якби всі галузі в області працювали так,як сільське господарство - в нас би не було проблем з економікою».

Володимир Гунчик: “Якби всі галузі в області працювали так,як сільське господарство - в нас би не було проблем з економікою».

17.11.14 09:52 0 623
На Волині відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. З професійним святом аграріїв привітав голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, голова облради Валентин Вітер, секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко.

Про здобутки в галузі АПК поінформував директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко. За його словами, на область повністю забезпечує внутрішню потребу в сільськогосподарській продукції. Так, за 10 місяців ц.р. її виробництво зросло на 6%, що в свою чергу дало змогу наростити виробництво харчових продуктів майже на 14%. У 2014 році зібрали рекордний урожай зерна - понад мільйон тонн. З початку року з області експортовано 272 тис. тонн зернових та олійних культур. Аби підвищити конкурентноздатність галузі, сільськогосподарські підприємства постійно проводять модернізацію виробництва й запроваджують новітні технології.

Вітаючи господарів, Володимир Гунчик зазначив: “Якби всі галузі в області працювали так, як сільське господарство — в нас би не було проблем з економікою. Приємно, що область має найвищі показники виробництва сільськогосподарської продукції в Україні». За його словами, успішне виконання завдань, які поставила перед собою Україна, рухаючись у напрямку ЄС, залежатиме і від об'єднання зусиль сільгоспвиробників і переробників. «Ви — наша

гордість. Дякую за вашу невтомну щоденну працю», - акцентував він.

У свою чергу, голова облради Валентин Вітер подякував аграріям за внесок в економіку області.

З нагоди професійного свята кращим аграріям вручили подяки та грамоти облдержадміністрації, облради та Луцької міської ради.

Представники усіх гілок влади одностайно побажали кожній волинській родині Миру та благополуччя.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку підприємство ...
Наступна новина: Особенности ...

КОМЕНТАРІ