Рівненщина: увага шахраї!

Рівненщина: увага шахраї!

17.11.14 10:08 0 977
Здавалося б історії про ошуканих шахраями жертв вже безліч разів висвітлювалося у засобах масової інформації, однак довірливі мешканці краю систематично потрапляють на гачок зловмисників.

Днями, до 67-річної Людмили з Острога зателефонував невідомий чоловік, який запевнив жінку, що її син не лише побив людину, але й пошкодив майно, тож нині перебуває у місцевому райвідділі міліції. Аби визволити хлопчину, їй необхідно перерахувати понад вісім тисяч гривень на один із банківських рахунків. Перелякана жінка виконала усі вимоги шахрая. Лише згодом, Людмила збагнула, що її ошукали та звернулася до правоохоронців. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство).

Однак, не всі острожанки такі довірливі, для прикладу цього ж дня до двох мешканок міста також надійшов подібний телефонний дзвінок. Під час розмови невідомий чоловік розповів жінкам вже добре знайому «легенду», про те, що їх син знаходиться у міліції. Тож аби його відпустили, зловмисник попросив «винагороду» у сумі 10 тисяч гривень. Щоправда цього разу жінки не розгубилися та зателефонували до своїх рідних, які й повідомили, що з ними усе гаразд.

- Тож, аби не потрапити в когорту ошуканих необхідно не панікувати. Отримавши подібний дзвінок, не зволікайте - відразу телефонуйте до міліції, – зазначив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: “Тернопільська ...

КОМЕНТАРІ