На Вінничині юні інспектори руху з Гайсина навчали "першачків" правилам безпечної поведінки на дорозі

На Вінничині юні інспектори руху з Гайсина навчали "першачків" правилам безпечної поведінки на дорозі

17.11.14 09:37 0 619
В Державтоінспекції вважають, що навчати правилам дорожнього руху необхідно починати з дитинства, адже з початку року на території області сталось 57 дорожньо-транспортних пригод за участю дітей, в яких 5 неповнолітніх загинуло та 57 травмовано.

До тижня безпеки дорожнього руху долучилась команда юних інспекторів руху Гайсинської загальноосвітньої школи інтернату-гімназії. Команда «Сигнал» 3 роки поспіль займає перше місце на Всеукраїнському конкурсі юних інспекторів руху. Найкраща команда в Україні разом з працівниками Державтоінспекції завітали до ЗОШ № 12 м. Вінниці, щоб провести профілактичну роботу з школярами.

Послухати лекцію з безпеки дорожнього руху, інспектора ДАІ та подивитись на виступ ЮІРівців прийшли всі учні першого класу школи.

Юні інспектори руху заспівали «першачкам» про дорожні знаки, переходи, світлоповертаючі елементи «флікери» та світлофори. Саме в такій ігровій та театралізованій формі діти краще засвоюють правила безпечної поведінки на дорозі.

Юні інспектори руху запевнили, що заради зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод за участю дітей завжди готові надавати допомогу у навчанні школярів правилам безпечної поведінки на дорозі.

Служба профілактичної роботи УДАІ

УМВС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З Росією Бога немає,тому ...
Наступна новина: В Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ