На Тернопіллі відзначили кращих працівників працівників радіо,телебачення та зв’язку

На Тернопіллі відзначили кращих працівників працівників радіо,телебачення та зв’язку

17.11.14 12:52 0 683
Урочисте зібрання з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку, яке щорічно відзначають 16 листопада, відбулося у Тернопільській обласній державній адміністрації 14 листопада.

Привітав працівників галузі заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра.

«У сучасних подіях ми переосмислюємо значення телебачення, радіомовлення, зв'язку, всіх систем комунікації, - наголосив Леонід Олексійович. – Всі ми були свідками, як телебачення, радіомовлення вплинули на зміни в нашій державі, наскільки величезним є попит споживачів на якісну, ефективну , повноцінну роботу працівників цих сфер».

Заступник голови облдержадміністрації побажав працівникам радіо, телебачення та зв'язку Тернопільщини натхнення, бажання творити, вдосконалюватися, гідної оцінки своєї праці та лише добрих новин кожного дня.

З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток телебачення і радіомовлення, широке інформування громадськості 22 працівників галузі відзначили грамотами Тернопільсьської обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 20-річчя відзначив Центр ...
Наступна новина: В Луцьку призери турніру ...

КОМЕНТАРІ