В Івано-Франківській області богородчанські правоохоронці долучились до акції "Здай кров - врятуй життя"

В Івано-Франківській області богородчанські правоохоронці долучились до акції "Здай кров - врятуй життя"

17.11.14 13:38 0 672
Добру і безкорисливу справу організували правоохоронці – здали кров для збереження життя.

Відомо, що слово «донор» походить від латинського «dono» – дарувати. Кожного дня на нашій планеті тисячі людей безкорисно дарують, віддають частинку себе, що дає змогу рятувати життя іншим. Світовий досвід свідчить, що стан донорства в країні залежить перш за все від морально-етичного клімату в суспільстві.

Міліціонери здали кров в районному відділенні переливання крові для хворих, які потребують підтримки і допомоги, а у першу чергу для поранених під час виконання бойових дій в зоні антитерористичної операції. Разом із особовим складом міліції прийшов здати кров і керівник Богородчанського РВ УМВС Василь Сав'як.

Для багатьох хворих чи поранених єдиним шансом є переливання крові. Ці люди сподіваються на небайдужість громадян, котрі час від часу відгукуються на заклики про адресну допомогу.

Цією проблемою і перейнялися працівники міліції у колективі і підтримали ініціативу з міркування, що звичайний громадський вчинок міліціонера, який може здати кров для потреб хворих чи поранених буде підтриманий і іншими небайдужими людьми.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У неділю працівники ...

КОМЕНТАРІ