Житомирські школярі тематичним флеш-мобом висловили власне ставлення до безпеки на дорогах

Житомирські школярі тематичним флеш-мобом висловили власне ставлення до безпеки на дорогах

17.11.14 11:01 0 564
Близько сотні старшокласників з житомирської загальноосвітньої школи №16 стали учасниками незвичайної масової акції, влаштованої у стінах навчального закладу та присвяченої Всеукраїнському тижню безпеки дорожнього руху.

В актовій залі житомирської школи №16 учні 6-11 класів зібралися задля проведення флеш-мобу, ініційованого задля висловлення власного ставлення до безпеки на автодорогах.

Розпочався захід з виступу представника УДАІ УМВС Миколи Яцкевича, який нагадав школярам основні правила безпечної поведінки на дорозі і закликав неодмінно їх дотримуватися.

За запланованим сценарієм діти, одягнені у вишиванки, організовано підіймали паперові таблички з позначенням кольорів світлофора, закликаючи учасників дорожнього руху не ігнорувати його сигнали.

Табличками із зображенням дорожніх знаків школярі закликали дотримуватися їх вимог.

Образ водія за кермом транспортного засобу, який рухається автодорогою із дотриманням Правилам дорожнього руху, зобразили юні інспектори руху, які також взяли участь у флеш-мобі.

Насамкінець учні наочно висловили любов до України, прихильність до ЮІРівського руху, Державтоінспекції.

Окрім того, діти двома мовами – рідною українською та англійською – висловили твердження про те, що найменші учасники дорожнього руху – за безпеку на дорогах.

– Проведений захід має символічне значення і для школярів, і для нас, працівників ДАІ, - каже керівник УДАІ УМВС Житомирщини Володимир Гриб. – Адже усі учасники флеш-мобу є й повсякденними учасниками дорожнього руху. Тож знаменно те, що влаштованою акцією вони передали власні почуття причетності до загальної справи забезпечення дорожньої безпеки.

Слід зазначити, що учні загальноосвітньої школи №16 є активними ЮІРівцями, які постійно співпрацюють зі своїми наставниками у погонах та беруть участь у змаганнях ЮІР як обласного, так і всеукраїнського рівнів. А ще допомагають проводити працівникам ДАІ відкриті уроки з вивчення дорожньої грамоти.

Ольга Номерчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: Правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ