У Житомирі працівники ДСО затримали жінку з повним пакетом крадених товарів

У Житомирі працівники ДСО затримали жінку з повним пакетом крадених товарів

17.11.14 13:24 0 646
Жінка намагалася переконати персонал магазину, що товар вона принесла з собою, відтак платити за нього не буде. Тільки прибуття за викликом правоохоронців примусило її усвідомити всю серйозність ситуації.

Черговий наряд групи затримання Державної служби охорони отримав з охоронюваного торгівельного закладу сигнал «Тривога». Прибувши за лічені хвилини до об'єкту виклику, правоохоронці затримали крадійку, яка вже збиралася втекти.

На місці події було встановлено, що 36-річна жінка вибрала на полицях магазину потрібний товар та склала усе до свого пакета. Потім просто пройшла повз касу, навіть не думаючи розрахуватись. Працівникам крамниці, які її зупинили, повідомила, що це все вона принесла з собою. Ні переконання, ні аргументи та свідчення очевидців не примусили хитрунку вчинити чесно. Відтак продавчиня натиснула тривожну кнопку.

Коли жінка побачила, що за викликом прибули правоохоронці, одразу зізналась, що вчинила неправильно. Усього в її пакеті було товарів на суму 200 гривень.

Жінку було передано слідчо-оперативній групі Житомирського МВ УМВС. Викрадене було повернуто до магазину, а жінці ж доведеться сплатити штраф.

УДСО при УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ