У неділю працівники сільського господарства відзначають професійне свято

У неділю працівники сільського господарства відзначають професійне свято

17.11.14 13:44 0 628
У третю неділю листопада щороку в Україні відзначають День працівника сільського господарства.

Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

Свято в України відзначається дуже широко. Шанобливе ставлення до аграріїв завжди було в Україні. До цих пір основними сільськогосподарськими культурами, які вирощують українські аграрії, залишаються зернові, цукровий буряк та картопля. Крім того, це свято можуть по праву відзначати також працівники фермерських господарств, які забезпечують всю країну молоком та м’ясом.

На в Україні постійно ведеться реформування сільськогосподарського сектора, повідомляє beyond.ua.

Міністр аграрної політики Ігор Швайка привітав працівників сільського господарства із професійним святом, інформує прес-служба відомства.

«Хочу щиро подякувати кожному з вас за ту роботу, яку ви щоденно виконуєте. То на перший погляд непомітно, але одразу стає відчутним, коли щось ламається в системі. Тому хотів би побажати вам, щоб ця система ніколи не ламалась, а всі її механізми безперебійно та ефективно працювали»,- підкреслив Ігор Швайка.

Також очільник відомства наголосив на важливості ініціативності: «Хочу побажати вам ніколи не боятися відповідальності за проявлену ініціативу, щоб ви з легкістю брали на себе той важливий пласт роботи задля отримання такого необхідного та вагомого результату.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львові цієї неділі ...

КОМЕНТАРІ