У міській раді обговорили проект Програми розвитку туризму у місті Луцьку на 2015-2016 роки

У міській раді обговорили проект Програми розвитку туризму у місті Луцьку на 2015-2016 роки

17.11.14 15:07 0 713
На прохання громадськості та представників туристичного бізнесу минулого тижня, 14 листопада, управління туризму та промоції міста організувало круглий стіл, під час якого відбулось обговорення проекту Програми розвитку туризму у місті Луцьку на 2015-2016 роки.

Серед учасників заходу — представники місцевих туристичних фірм, готелів, Волинської обласної державної адміністрації, Луцького національного технічного університету та Волинського технікуму Національного університету харчових технологій, Асоціації регіонального розвитку, громадські активісти.

Начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда представила на розгляд учасників проект Програми, ознайомила з основними заходами, що заплановані в рамках Програми, та пояснила видатки за напрямками фінансування.

Учасники круглого столу прокоментували власне бачення положень Програми, висловили пропозиції та побажання щодо її вдосконалення. Після детального роз'яснення окремих пунктів більшість питань, що виникали у громадськості, були зняті. В цілому Програма була сприйнята позитивно та підтримана.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ