У Львові у Сокальському районі внаслідок ДТП постраждали троє пішоходів

У Львові у Сокальському районі внаслідок ДТП постраждали троє пішоходів

17.11.14 16:37 0 653
У Сокальському районі 19-річний юнак збив на узбіччі трьох пішоходів. Автопригода трапилася цієї суботи, 15 листопада, близько 21.30 години біля села Сілець.

За попередніми даними, водій автомобіля «Hyundai Matrix», 19-річний мешканець Соснівки, був за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Юнак не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та скоїв наїзд на трьох чоловіків, які йшли узбіччям у попутному напрямку.

У результаті ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження. Постраждалих було госпіталізовано до Червоноградської міської лікарні.

В одного з пішоходів, 21-річного мешканця Сокальського району, - струс головного мозку та гематома. В іншого, - 40-річного чоловіка, - перелом ребер, забійна рана руки, а також травма голови. У третього пішохода, 50-літнього мешканця Червонограда, - медики діагностували перелом ноги та забій грудної клітки.

Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

ДАІ закликає автомобілістів бути дисциплінованими та відповідальними, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху, не сідати за кермо у нетверезому стані!

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Раніше судимий ...
Наступна новина: "Україна у кожного в ...

КОМЕНТАРІ