Владика Ігор (Возьняк) закликав студентів не пускати викладачів-хабарників на роботу

Владика Ігор (Возьняк) закликав студентів не пускати викладачів-хабарників на роботу

18.11.14 08:45 0 642
Якщо ви знаєте, що викладач бере хабарі, то станьте на вході в університет і не пускайте його на роботу. Боротьбу з корупцією треба з чогось починати.

Про це 17 листопада, під час зустрічі із студентами Львова сказав митрополит Львівський УГКЦ владика Ігор (Возьняк).

Він зазначив, що зараз хабарництво закралося у всі можливі сфери життя. Багато депутатів різних рівнів живуть, беручи хабарі. З цим гнилим явищем необхідно усім боротися.

Митрополит розповів історію про медика-хабарника, який за лікування людей вимагав у родичів гроші.

«Я гадаю, якщо б кілька людей, які знають таких лікаря чи медсестру, зібралося і сказали, що не пустять їх на роботу через те, що вони вимагають грошей від хворих, це б дуже оздоровлювало їх», – сказав Ігор (Возьняк).

«Ви, студенти, думайте і боріться», – наголосив митрополит.

Звертаючись до студентів, він закликав їх не боятися бути іншими, бути собою: «Вмійте опиратися течії світу і поганим прикладам, веслуйте проти течії остогидлого життя. Серед вас багато мудрих, мужніх, чесних і непохитних осіб».

«Закликаю довіритися Богові і проводити доброчесне життя, боротися з поганими гріховними звичками, не потурати злу. З довірою приходьте до святої тайни покаяння, визнайте усе погане. Пам’ятайте, що Господь готовий простити більше, ніж чинили ми з вами», – додав митрополит.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ