У Відні відкрилася українська виставка,присвячена подіям Майдану

У Відні відкрилася українська виставка,присвячена подіям Майдану

18.11.14 12:06 0 671
Through Maidan and Beyond («До і після Майдану») – перша виставка українського сучасного мистецтва, представлена в рамках престижного культурного форуму Vienna Art Week у столиці Австрії.

Про це пише «Українська правда. Життя».

Мета Through Maidan and Beyond – познайомити міжнародну аудиторію з актуальним українським мистецтвом і сприяти розвитку культурного діалогу між Києвом і Віднем.

В рамках програми плануються лекції учасників виставки та дискусії з представниками європейської культурної середовища.

Through Maidan and Beyond знайомить глядача з роботами 23 українських художників: Бориса Михайлова, Сергія Браткова, Жанни Кадирової, Микити Кадана, Артема Волокітіна, Романа Мініна, Анни Звягінцевої, Алевтини Кахідзе, Лади Наконечної, Лесі Хоменко, Анатолія Бєлова, Добрині Іванова, Марії Куликовської, Миколи Рідного, Мирослава Вайди, Олексія Радинського, групи Р.Е.П., Саші Курмаза, Василя Лозинського, Влади Ралко, Володимира Кузнєцова, Вови Воротньова та Євгенії Бєлорусець.

Деякі роботи були створені задовго до початку масових протестів як відповідь на порушення прав і свобод, деякі створювалися зараз – як рефлексія на те, що відбувається в суспільстві.

Виставка триватиме протягом двох тижнів, з 17 по 30 листопада. Проект організований Kyiv Vision Foundation спільно з київською платформою сучасного мистецтва PCA, під патронатом Міністерства закордонних справ і європейської інтеграції Австрії та Міністерства закордонних справ України.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: подяка!
Наступна новина: Рівненщина: на Дубровиччині ...

КОМЕНТАРІ