Страшна ДТП поблизу Чернівців забрала життя трьох буковинців

Страшна ДТП поблизу Чернівців забрала життя трьох буковинців

18.11.14 13:22 0 693
16 листопада о 19 год. 20 хв. на спецлінію «102» УМВС України в Чернівецькій області надійшло повідомлення про те, що у селі Магала Новоселицького району трапилося зіткнення двох автомобілів.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи УМВС було встановлено, що на об'їзній дорозі міста Чернівців зіткнулись ВАЗ-2106 та «Опель Віваро». У результаті дорожньо-транспортної пригоди на місці події загинули 27-річний водій та двоє пасажирів «шістки» 18-ти та 20-ти років. Усі загиблі мешканці села Магала. 30-річну пасажирку «Опеля», мешканку села Драчинці Кіцманського району, з переломами гомілки, передпліччя та струсом головного мозку госпіталізовано у травматологічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівців.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Аби встановити усі обставини та причини трагедії, призначено ряд необхідних експертиз: судово-медичної, токсикологічної, автотехнічної та трасологічної. Слідство триває.

Коментар: Ігор СТАХОВ - заступник начальника відділу розслідування ДТП СУ УМВС України в Чернівецькій області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Підпільний цех з ...

КОМЕНТАРІ