Вінничанин приїхав на Буковину у пошуках роботи,але "заробив" собі лише кримінальну статтю

Вінничанин приїхав на Буковину у пошуках роботи,але "заробив" собі лише кримінальну статтю

18.11.14 09:18 0 687
У жителя сусідньої області правоохоронці знайшли майже 60 грам коноплі. За зберігання наркозілля йому «світить» до трьох років позбавлення волі.

Співробітники Сокирянського райвідділу міліції під час проведення оперативно-профілактичних заходів на території колишнього підприємства сільгосптехніки знайшли 30-річного мешканця селища Стрижівка. Увагу міліціонерів привернула неадекватна поведінка хлопця, до того ж виникло питання, що він робить на території чужого господарства.

У ході особистого огляду міліціонери виявили та вилучили 8 грам подрібнених росин коноплі. А вже за місцем тимчасового проживання молодик добровільно видав правоохоронцям ще 50 грам канабісу. Вінничанин пояснив правоохоронцям, що приїхав до райцентру у пошуках роботи, однак до цього часу її не знайшов, а наркотики зберігав для власного вживання. Так це чи ні - встановить слідство.

Наразі стосовно зловмисника розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збути) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: за ...
Наступна новина: Медики в Україні знову ...

КОМЕНТАРІ