На Вінничині працівники ДАІ та громадськість привернули увагу до проблеми смертності на дорогах,виклавши на розподільній смузі взуття та алкоголь

На Вінничині працівники ДАІ та громадськість привернули увагу до проблеми смертності на дорогах,виклавши на розподільній смузі взуття та алкоголь

18.11.14 16:05 0 636
Щоб звернути увагу суспільства до проблеми травмування та загибелі пішоходів на дорогах, працівники ДАІ, волонтери та представники громадських організацій провели акцію на одній з вулиць міста з найжвавішим рухом транспорту – на вулиці Пирогова.

Взуття, яке символізує кількість людей, загиблих в аваріях на Вінниччині, працівники Державтоінспекції спільно з представниками різних громадських організацій розташували на розділювальній смузі руху по вулиці Пирогова.

Інспектори ДАІ розповіли, що така ідея прийшла не випадково, адже у більшості випадків у аваріях за участі пішоходів на місці пригоди залишається взуття. Між взуттям поставили пляшки з алкоголем, адже саме він є причиною кожної десятої аварії.

Для усіх бажаючих представники з обласної організації Товариства Червоно Хреста провели урок з надання першої невідкладної медичної допомоги, а представники громадської організації «Подільська громада» і водіям, і пішоходам роздали листівки зі сумною статистикою ДТП.

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Груповий етап розіграшу ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ