На Вінничині міліція розслідує обставини автопригоди,у якій загинула пасажирка "п'ятірки"

На Вінничині міліція розслідує обставини автопригоди,у якій загинула пасажирка "п'ятірки"

18.11.14 08:06 0 661
У Хмільницькому районі у автопригоді постраждали двоє жінок, одна з них загинула на місці пригоди. Жінка-водій намагалась обігнати «КАМАЗ» та, не впоравшись з керуванням, допустила з ним зіткнення, після чого її легковик зіткнувся з деревом.

Аварія сталась 16 листопада о 11.00 годині на автодорозі Хмільник-Бердичів неподалік села Пустовійти Хмільницького району.

50-річна жінка, керуючи автомобілем «ВАЗ-2105», на ділянці дороги з обмеженою видимістю під час обгону «КАМАЗа» не впоралась з керуванням та допустила з ним зіткнення. Від потужного удару з вантажівкою легковик відкинуло на узбіччя дороги, де він зіткнувся з деревом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди кермувальниця легковика отримала травми різного ступеню важкості та була госпіталізована до лікарні, а її 36-річна пасажирка загинула на місці пригоди.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ