На Вінничині міліція з'ясовує обставини аварії,у якій загинула 20-річна жмеринчанка

На Вінничині міліція з'ясовує обставини аварії,у якій загинула 20-річна жмеринчанка

18.11.14 09:33 0 631
15 листопада близько п'ятої години вечора на автодорозі сполученням Лука Барська – Біликівці - Жмеринка - Ямпіль неподалік залізничного переїзду легковик зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок аварії загинула пасажирка легковика – дружина водія.

Слідчо-оперативною групою міліції попередньо встановлено, що 23-річний водій «Renault Kangoo» під час обгону «Камаза», який рухався у попутному напрямку, не дотримався правил дорожнього руху та допустив з ним зіткнення.

Внаслідок аварії пасажирка – дружина водія, отримала тілесні ушкодження несумісні з життям. Під час надання медичної допомоги в кареті швидкої допомоги 20-річна жінка померла.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Оксану Михайлівну Гобод ...

КОМЕНТАРІ