На Вінничині працівники ДСНС провели соціологічне медіаопитування серед населення про роботу оперативно-рятувальної служби “101”

На Вінничині працівники ДСНС провели соціологічне медіаопитування серед населення про роботу оперативно-рятувальної служби “101”

18.11.14 12:51 0 615
17 листопада працівники Головного Управління ДСНС у Вінницькій області провели соціологічне медіаопитування про роботу оперативно-рятувальної служи “101” серед жителів обласного центру.

У Сквері Козицького працівники прес-служби протягом 2 годин зустрічали вінничан запитаннями, які стосувалися ставлення громадян до співробітників ДСНС, а також обізнаності основам безпеки життєдіяльності. Приємним фактом стало те, що переважна більшість респондентів довіряє професіоналізму працівників пожежно-рятувальної служби.

Більшість опитаних підтвердили, що в екстремальних ситуаціях у першу чергу зателефонували б за номером «101». Респонденти впевнені, що, набравши цей номер телефону, людина може отримати кваліфіковану допомогу у найкоротший час. Звісно, якщо інформація про місце події надана об’єктивна і точна.

Виявилося, що інформацію про роботу підрозділів пожежно-рятувальної служби населення найчастіше отримує з телебачення та газет.

Під час спілкування з пересічними громадянами працівники служби з надзвичайних ситуацій цікавилися також ставленням людей до їхньої власної безпеки. Зокрема, обізнаність громадян, щодо причин, з яких виникає найбільше пожеж, також на досить високому рівні: мешканці Вінниці добре знають, що необережне поводження з вогнем, пустощі дітей, несправність електрообладнання є основними факторами, що спричиняють пожежі. І є сподівання, що вінничани й надалі докладатимуть зусиль, щоб не потрапити у біду.

Опитування проводилось серед перехожих різного віку.

ГУДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулося публічне ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ