Житомирські працівники ДАІ у храмі запалили свічки пам’яті

Житомирські працівники ДАІ у храмі запалили свічки пам’яті

18.11.14 09:04 0 644
Щорічно в Україні, як і в усьому світі, в третю неділю листопада проводяться заходи до Всесвітнього дня пам'яті жертв ДТП. Аби вшанувати загиблих у дорожньо-транспортних пригодах людей, працівники УДАІ УМВС Житомирщини разом з іншими прихожанами молилися у храмі.

В цей день у Свято-Покровському храмі м. Житомира була відправлена панахида по загиблих в дорожньо-транспортних пригодах.

Службу проводив архімадрид Гавриїл, духовник Житомирської Єпархії. На панахиду завітали і працівники ДАІ, які запалили свічки та пом'янули людей, що загинули в дорожньо-транспортних пригодах.

– Згадати загиблих у ДТП і проявити співчуття до сімей, які зазнали важких утрат, для нас – навіть не акція, це дань пам'яті, що вже стала традицією, - розповідає начальник УДАІ УМВС України в Житомирській області Володимир Гриб.

Державтоінспекція Житомирщини сподівається на підтримку громадськості, свідомої взаємоповаги учасників дорожнього руху, дотримання ними правил безпечної поведінки на автодорогах та підвищення водійської культури, що дасть можливість зберегти життя і здоров'я наших громадян.











Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Оголосили конкурс на ...

КОМЕНТАРІ