Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик разом з начальником Генерального Штабу Віктором Муженком обговорили питання щодо ротації I-го батальйону територіальної оборони

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик разом з начальником Генерального Штабу Віктором Муженком обговорили питання щодо ротації I-го батальйону територіальної оборони "Волинь"

18.11.14 17:13 0 637
В ході оперативної наради, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик поінформував про результати його роботи в Міністерстві оборони України. Зокрема, він зустрівся з начальником Генерального Штабу-Головнокомандувачем Збройних Сил України Віктором Муженком. Під час зустрічі вони обговорили питання щодо ротації I-го батальйону територіальної оборони "Волинь, який вже понад 45 днів знаходиться за межами області.

За словами начальника Генерального Штабу Віктора Муженка, вже встановлений чіткий графік здійснення ротації батальйонів територіальної оборони не лише Волині, але й всієї України. Ця інформація є закритою, але запевнив, що цей графік вже виконується.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив, що й надалі триматиме це питання на контролі, а також воно буде винесене на розгляд групою народних депутатів України. Зокрема, голова ОДА вже зустрівся з народним обранцем Ігорем Єрємєєвим.

Нагадаємо, на минулому тижні за підписом голови ОДА у Міністерство був надісланий лист-клопотання з вищевикладеною проблемою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області в ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ