В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації 

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації 

18.11.14 12:14 0 877
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, заступники Лариса Соколовська та Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, секретар міської ради Сергій Григоренко.

На нараді обговорили кадрові питання, ротації 1-го територіального батальйону, фінансування Нововолинської шахти №10, перспективи проекту “Волиньбурштин. Велику увагу було приділено погашенню заборгованості із заробітної плати. За останні два тижні ситуація вцілому покращилася. Зменшилася заборгованість заробітної плати на підприємствах державної та комунальної форм власності. Втім залишається складною ситуація на ПП «Руфусів», де позитивної динаміки не простежується. Володимир Гунчик просив підготувати звернення до обласної прокуратури щодо порушення кримінального провадження до його керівника.

Володимир Гунчик акцентував на питаннях енергетичної безпеки, важливості проведення роз'яснювальної роботи серед населення щодо економії електроенергії та газу.

Дав відповідні доручення щодо підготовки юридичного обґрунтування надання житла сім'ям загиблих в АТО, добудови школи №27 в обласному центрі та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині пройдуть ...
Наступна новина: На вулиці Руські у ...

КОМЕНТАРІ