Волинська область: за вихідні рятувальники ліквідували 5 пожеж

Волинська область: за вихідні рятувальники ліквідували 5 пожеж

18.11.14 09:06 0 661
15 листопада о 00:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у селі Котів Ківерцівського району горить дерев’яний житловий будинок. До місця виклику були направлені працівники місцевої пожежної охорони селищ Олика та Цумань. За 32 хвилин вогнеборці приборкали стихію. Вогнем знищено дах, пошкоджено стіни. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

О 15:10 у селі Новосілки Турійського району внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа в дерев'яному житловому будинку. Гасити пожежу прибули вогнеборці державної пожежно-рятувальної частини №17 райцентру та місцевої пожежної охорони сіл Луків та Перевали. Понад годину рятувальники ліквідовували пожежу. Вогнем знищено частину покрівлі та перекриття, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та внутрішні перегородки.

О 18:02 у селі Ростань Шацького району виникла пожежа у цегляній літній кухні. Пожежу гасили рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини райцентру та працівники місцевої пожежної команди села Піща. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Цього ж дня о 20:49 за сигналом «Тривога» здійснили виїзд на гасіння дерев'яної літної кухні у селі Смолигів Луцького району працівники ДПРП-20 селища Торчина та місцевої пожежної команди села Білостік. 43 хвилин знадобилося вогнеборцям, щоб ліквідувати пожежу, яка виникла внаслідок короткого замикання електромережі.

О 22:50 у селі Залізниця Любешівського району виникла пожежа у цегляній господарській споруді. На місце пожежі оперативно прибули рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Любешів та місцевої пожежної охорони села Залізниця. За 38 хвилин вогонь був приборканий, однак встиг пошкодити дах та перекриття будівлі.

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки! Будьте обережні при курінні та використанні відкритого вогню на горищі, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях! Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте! Слідкуйте за справністю електричних мереж! Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 1,5 тис. українців ...
Наступна новина: Вінничанин приїхав на ...

КОМЕНТАРІ